Veidekke får ny regionchef Marcus Andersson, regionchef Veidekke Anläggning Öst.

Veidekke får ny regionchef

Personnytt

28 januari 2019

Marcus Andersson har utsetts till ny regionchef för Veidekke Anläggning Öst. Han tillträder den nya tjänsten 28 januari 2019.

 

Marcus har 15 års erfarenhet inom anläggningsbranschen och kommer närmast från Skanska Väg och Anläggning i en roll som operativ chef.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor utveckla regionen och leverera de mål och resultat som förväntas av oss. En viktig anledning till att jag valt Veidekke är bolagets värderingar, involveringsfilosofi och fokus på medarbetarna, säger Marcus Andersson, regionchef Veidekke Anläggning Öst.

– Marcus gedigna kunskaper om anläggningsaffären kommer att vara betydelsefull i vår fortsatta satsning på att vidare utveckla vårt erbjudande samt vår nuvarande kund- och projektbas. Jag ser fram emot att samarbeta med Marcus och önskar honom varmt välkommen, säger Marcus C Nilsson, affärsområdeschef Veidekke Anläggning.

Marcus Andersson ersätter Marcus C Nilsson som vid årsskiftet gick vidare till en roll som affärsområdeschef för Veidekke Anläggning.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se