Vectura fyller på i Forskaren

Vectura fyller på i Forskaren

Uthyrning

26 juni 2023

Vectura har ingått hyresavtal med ett internationellt teknikföretag om nya kontorslokaler i Forskaren, Hagastaden.

Vectura har ingått hyresavtal med teknikföretaget Semcon för nya kontorslokaler om ca 500 kvm i Hagastadens nya life science center, Forskaren. I och med avtalet flyttar Semcon sitt Stockholmskontor till Hagastaden, och ges möjlighet att etablera sig mitt bland världsledande life science bolag och stärka sitt erbjudande inom område ytterligare.

- Vi fortsätter attrahera spännande bolag inom life science-sektorn till Forskaren och snart är allalokaler uthyrda, vilket är otroligt roligt! Det är ett tydligt bevis på att vi gör rätt och att Forskaren iHagastaden är den plats i Stockholm som dessa bolag vill etablera sig på. Semcon blir ett perfekttillskott i Forskaren, säger Micael Averborg, Affärsutvecklingschef på Vectura.

Semcon har sin expertis inom teknik, digitalisering och hållbarhetslösningar och erbjuder innovativa lösningar till olika branscher, där verksamheten i Stockholm är särskilt fokuserad på life science-sektorn.

Genom att flytta sitt kontor till Forskaren i Hagastaden, visar Semcon sin fortsatta satsning inom life science och ser Hagastaden som en attraktiv plats för att utveckla sin verksamhet inom detta område.

- Vi är så glada över att flytta till denna fantastiska plats, där akademi, forskning, näringsliv ochsjukvård kommer att arbeta tillsammans för att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. Det ärprecis där vi på Semcon vill vara och bidra med vårt starka erbjudande inom life science. Jag serfram emot att fortsätta bygga ett allt starkare "Powerhouse Life Science" tillsammans med minagrymma kollegor och alla våra kunder, säger Sara Sjögren, divisionschef på Semcon i Stockholm.

Inflyttning till de nya lokalerna i Forskaren sker i februari 2024. Den moderna och flexibla arbetsmiljön kommer att erbjuda Semcon en inspirerande plats att trivas och utvecklas i.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se