Vasakronan nominerade till Årets Fastighetsbolag Vasakronans kontor i Stockholm. Foto: August Dellert

Vasakronan nominerade till Årets Fastighetsbolag

Fastighetsgalan

9 oktober 2019

Nomineringen till Årets Fastighetsbolag kommersiellt är i full gång och vi kan nu presentera Vasakronan som ett av de nominerade bolagen.

Årets Fastighetsbolag Kommersiellt är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Det är alltid roligt att uppmärksammas för ett väl utfört arbete som rör vår kärnverksamhet, säger Rebecca Liljebladh Thorell, projektledare kommunikation, på Vasakronan.

Det är World in Propertys läsare som får chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra.

Vi tror att vi är nominerade förhoppningsvis för att omvärlden tydligt har förstått att Vasakronan är en långsiktig aktör som bedriver sin verksamhet på ett hållbart sätt med lönsamheten i fokus, fortsätter hon.

World in Property kommer löpande att presentera de nominerade men det finns fortfarande tid kvar att skicka in din nominering på Fastighetsgalan.se, senast den 31/10 vill vi ha ditt förslag.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se