Vaccin i Norr flyttar in hos Diös i Skellefteå
Vaccin i Norr blir ny hyresgäst hos Diös på Nygatan i Skellefteås stadskärna.

Vaccin i Norr flyttar in hos Diös i Skellefteå

Uthyrning

25 oktober 2021

Diös får vaccinationsbyrån Vaccin i Norr som ny hyresgäst på Nygatan i Skellefteås stadskärna. Anpassning av lokalerna påbörjas inom kort och inflyttning är planerad till januari 2022.

Vaccin i Norr utför vaccinationer och läkarintyg för både privatpersoner och företag. De erbjuder ett stort utbud av vaccin, även vaccin som inte går att ta hos landstinget, och vill fungera som ett komplement till den offentliga vården. Företaget har även fått utmärkelsen Årets Nykomling på näringslivsgalan Alvargalan 2021.

– Vaccin i Norr var på jakt efter ytor som bättre passar deras verksamhet, med tydligare positionering och centralt läge. Lokalen har entré från gågatan, utsikt över torget och perfekta förutsättningar för smidiga flöden av besökare. Vi ser fram emot att välkomna dem i januari, säger Jenny Forssell, förvaltare, Diös.

– För oss är det viktigt att kunden lätt hittar till oss och att hela besöket upplevs som enkelt och smidigt. Med ny, central och lättillgänglig lokal kommer vi nu kunna erbjuda en ännu bättre service. Vi längtar tills vi flyttar in och tackar Diös för möjligheten, säger David Persson, VD, Vaccin i Norr.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se