Urban Deli öppnar nytt Foto: Urban Deli

Urban Deli öppnar nytt

Stadsutveckling

10 maj 2019

Centralstationen får ett grönare och mångsidigare utbud när Urban Deli öppnar den 10 maj. Restaurangen fokuserar på vegetariska rätter, helt i linje med resenärernas önskemål.

Urban Deli har redan idag en populär salladsbar och matbutik på Stockholms Centralstation. Dessa får nu sällskap av en större restaurang med bardel där gästerna kan sitta ner och njuta av modern och streetfood-inspirerad mat med fokus på gröna råvaror och vegetariska rätter.

– Nu kommer vi att kunna erbjuda resenärerna och alla som arbetar i området en trevlig miljö där man kan sitta ner och njuta av en frukost, lunch, after work eller middag, säger Dan Jacobson, vd på Urban Deli.

Jernhusen har det senaste året skapat plats på Stockholms Centralstation för en rad mindre matställen som fokuserar på ekologiska råvaror och vällagad takeaway. En satsning som kompletterar det mer traditionella utbudet och skapar en station för olika resenärer, behov och smaker.

– Urban Deli har varit hyresgäst på Stockholms Centralstation sedan förra året och är mycket uppskattade. Den nya restaurangen är en utveckling av takeaway-konceptet och ett ypperligt komplement till våra andra restauranger, säger Raymon Levin, regionchef på Jernhusen.

Urban Delis nya restaurang öppnar fredagen den 10 maj. Restaurangen ligger i Norra Hallen, den del av stationen som ligger mot spår 1-9.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se