Unobo tecknar avtal med Avy-Tmpl för hela beståndet
Carl-Johan Hansson, VD på Unobo, och Joacim Gustafsson, VD på Avy-Tmpl, är mycket nöjda med den nya affären.

Unobo tecknar avtal med Avy-Tmpl för hela beståndet

Bostäder

15 mars 2022

Nu implementeras Avy-Tmpls plattform och boendeapp hos Unobo. Under året kommer tjänsten löpande att rullas ut till alla boende över hela beståndet om 5 600 hushåll.

 – Värdeskapande och nyskapande är en viktig del av vår värdegrund på Unobo och vi utvärderar kontinuerligt nya arbetssätt. Med Avy-Tmpls breda produkterbjudande och beprövade service- och integrationsplattform får vi en efterlängtad totallösning för att förbättra relationen med och servicen för våra kunder, säger Carl-Johan Hansson, VD på Unobo.

Utrullning av boendeapp och plattform påbörjas omgående med mål om att finnas tillgängligt för alla boende i Unobos bestånd om 5 600 lägenheter innan årets slut. Produkten integreras fullt ut i Unobos externa förvaltning för att skapa maximalt värde.

– Det känns otroligt kul att få arbeta med Unobo och deras kompetenta team. De har många års erfarenhet av branschen och bygger ett nytänkande och expansivt bolag på en resa som vi är väldigt glada att vara en del av, säger Joacim Gustafsson, VD på Avy-Tmpl.

Unobo, grundat av Riksbyggen 2020 och dotterbolag till SBB är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag med fokus på långsiktig och hållbar utveckling och förvaltning av hyresrätter. Bolaget driver sin affärsverksamhet med ett helhetsperspektiv där trygghet och relationer med kund står i fokus för att skapa bättre sociala förutsättningar i sina områden.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se