Tyréns anställer ny regionchef
Foto: Tyréns

Tyréns anställer ny regionchef

Personnytt

16 oktober 2018

Han har tidigare jobbat som affärschef för installation på Tyréns.

Den 1 september bildade Tyréns en koncernorganisation och grupperade dotterbolagen i tre geografier; Sverige, Storbritannien och Östeuropa. I samband med ombildandet utsågs Cecilia Granath till ny Sverigechef och Andreas Behm Fredin axlar rollen som regionchef.

Andreas är civilingenjör från KTH och har arbetat i flera ledande roller på Tyréns, de senaste åren som affärschef för installation.

– Det är fantastiskt roligt att vi har så många kompetenta ledare internt, som är redo att axla ett större ansvar och brinner för att utveckla verksamheten varje dag. Det känns tryggt och mycket bra inför framtiden att Andreas tar över ansvaret för den största regionen där han har stor erfarenhet av verksamheten efter sina nio år på Tyréns, säger nya Sverigechefen Cecilia Granath.

Som regionchef kommer Andreas Behm Fredin ta ett helhetsansvar för regionens sex affärsområden.

– Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla våra affärsområden så att vi positionerar oss på marknaden genom att göra våra kunder framgångsrika. Vi har en stark tillväxt och har bara senaste året anställt över 100 medarbetare. Den digitala utvecklingen av vår bransch går fort och vi behöver arbeta mer med innovation för att möta kundernas förväntningar på vår leverans, säger Andreas Behm Fredin, ny regionchef på Tyréns.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se