Tyresö Centrum breddar utbudet med arbetskojor
Bild: Coya

Tyresö Centrum breddar utbudet med arbetskojor

Reportage

24 november 2022

Som en av de första mötesplatserna i Sverige presenterar Tyresö Centrum nu en lösning för avskilda digitala möten och arbete i offentlig miljö, genom Coya.

Med Coya får man tillgång till modulära arbetsplatser – där man är. Genom att ansluta sig till Coya blir Tyresö Centrum del i ett eko-system med hundratals arbetsplatser. För användaren innebär det att man alltid har en arbetsplats nära sig.

– I dag finns två kojor i Tyresö Centrum, en för one-to-one-möten och en för upp till fyra personer på plats. På inomhustorget skapades även under hösten en loungeyta med touch-down-platser. Allt för att tillgodose det ökade behovet som hybridarbetet medfört, säger Helén Eijdercrona, centrumchef på Tyresö Centrum.

Så här fungerar Coya

Ladda ner Coya-appen och registrera ditt telefonnummer. Du kan sedan se och boka alla kojor som är tillgängliga – i appen eller genom att scanna QR-koden som är placerad utanför respektive koja. Under din vistelse tilldelas du en unik wifi-lösning genom att du som användare får ett personligt SSID.

Coya mini meet

Mini Meet erbjuder två soffor och ett bord i mitten för avstämningsmötet, utvecklingssamtalet eller den lilla kreativa workshop:en. Optimal för två personer men kan även funka för kortare möten med fyra personer som är bekväma med att sitta nära varandra. Fönster med möjlighet att dra för ett draperi för maximal sekretess.

Coya Quick

Kojan för videomöten, telefonsamtal eller kortare arbetspass! Utrustad med höj- och sänkbar pall för god ergonomi samt en extern skärm för videomöten eller skärmdubblering. Fönster med spegelfrostning för maximal sekretess – du ser ut men de utanför ser inte in.

Coya finns idag utöver Tyresö Centrum i Täby Centrum, Nacka Forum, Münchenbryggeriet, Norra Djurgårdsstaden, Seven Eleven vid Sturegatan/Karlavägen och ytterligare locations är på gång.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se