Två nya chefer tar plats på Huge Foto: Huge

Två nya chefer tar plats på Huge

Personnytt

14 juni 2018

Under sommaren och hösten får det kommunala bostadsbolaget två nya chefer med fokus på två av bolagens stora områden.

 

Huge får nya distriktschefer till områdeskontoren i Flemingsberg och centrala Huddinge.

Den 11 juni började Ewa-Maria Svensson att arbeta hos Huge som distriktschef för kontoret i centrala Huddinge. Ewa-Maria kommer närmast från en tjänst som chef för lokaler på Förvaltaren och har arbetat med kommersiella lokaler i många år.

– Jag ser fram emot att tillsammans med våra duktiga medarbetare fortsätta utveckla och stärka vårt varumärke. Jag vill att vi ska jobba för nöjda kunder, utveckla boende och service samt levande centrum för våra hyresgäster, kommuninvånare och näringslivet. Det känns fantastiskt spännande!

I höst kommer Rosa Vitrera Luiga börja hos Huge som distriktschef för områdeskontoret i Flemingsberg/Visättra. Rosa kommer närmast från en tjänst på Stockholms Studentbostäder och har därmed mycket stor kunskap om vad studentboende innebär.

– Det känns riktigt roligt att få börja på Huge och ta mig an distriktet Flemingsberg. Området står inför en stor framtida utveckling och det ska bli mycket spännande att få vara en del av den resan, säger Rosa Vitrera Luiga.

Bolagets vd är nöjd med rekryteringen:

– I rollen som distriktschefer kommer Ewa-Maria och Rosa, precis som våra andra distriktschefer, att lägga fokus på övergripande frågor på distriktet och inte minst att arbeta med bolagets ekonomi. Vi har även många projekt som ligger framför oss i våra bostadsområden, där kommer våra distriktschefer vara nyckelpersoner, säger Huges vd Karin Strömberg Ekström.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se