Två nya butiker till Jönköping Foto: Genesta

Två nya butiker till Jönköping

Stadsutveckling

14 november 2019

Solåsen Handel stärker sitt utbud till hemmafixaren med Trademax och Bygghemma.

Det är Trademax, Nordens ledande möbelbutik på nätet, som öppnar i morgon den 14 november samt gör-det-själv-kedjan Bygghemma som slår upp sina dörrar om två veckor.

Därmed får Jönköping två helt nya butiker i november, och Solåsen Handel stärker sin profil som en given handelsplats för alla som vill göra nytt i hemmet eller trädgården.

- Vi är väldigt glada att tillsammans med vårt systerbolag Bygghemma, kunna öppna en efterfrågad butik på en av södra Sveriges starkaste handelsplatser, säger Tobias Höglind, Retail Manager på Trademax. Han avslöjar samtidigt att butiken har flera spännande kunderbjudanden under öppningen.

Handel för hela familjen

Solåsen Handel ligger längs E4:an och är en väletablerad handelsplats i Jönköpingsområdet. Utöver heminredning och DIY erbjuder handelsplatsen även ett utbud av outlets, kläder, sport, fritid, elektronik, mat och lek.

För fastighetsägaren Genesta Property Nordic fortsätter planerna om att utveckla Solåsen Handel till en favoritdestination för alla som bor i regionen.

- Jättekul med Trademax och Bygghemma. Solåsen Handel är en väletablerad destination som vi ser har en god potential till att bli ännu bättre, med ett ännu större och bredare sortiment. En plats där hela familjen ska kunna bocka av sina ärenden på samma gång, säger Emma Stenlund, Investment Manager hos Genesta Property Nordic.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se