Tv-stjärnans nya café till Gbg
Foto: Colliers

Tv-stjärnans nya café till Gbg

Uthyrning

19 februari 2019

Colliers International har agerat rådgivare vid uthyrningen av en lokal om 730 kvm till cafékonceptet.

Lokalen är belägen på Stenpiren och Fastighetsägare är SEB Tryggliv. Roy Fares och Mattias Ljungberg, som ligger bakom konceptet Mr Cake, har sedan 2017 ett välbesökt café på Rådmansgatan 12 i Stockholm.

Lokalen på Stenpiren som nu blir Mr Cakes andra enhet ligger precis intill vattnet och hållplatsen Stenpiren, där både buss, spårvagn och båt finns. Lokalen är en råyta som ska fyllas med sittplatser och bageri där alla godsaker bakas och tillreds på plats. I fastigheten ligger också Citysjukhuset, flertalet kontor och hotell Comfort Hotel. Längst upp i fastigheten ligger takbaren TaKeT med stans bästa utsikt över Göta Älv.

- Det är roligt att få etablera ett koncept som inte finns i Göteborg sedan tidigare. Att det sedan är Mr Cake, som är ett så genomarbetat och inspirerande cafékoncept göra det hela ännu roligare. Jennifer Eriksson har varit ansvarig för projektet för Colliers räkning. Hon sammanförde Mr Cake med Novi Real Estate, förvaltare av fastigheten på Stenpiren, vilket blev en klockren matchning. Vi önskar Mr Cake välkomna till västkusten, jag är övertygad om att Göteborg kommer att ta emot dom med öppna armar, säger Rozana Yevno Eriksson, Director Colliers Leasing.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se