Träningsvarumärke till Kungsgatan
Bild: Hufvudstaden

Träningsvarumärke till Kungsgatan

Uthyrning

1 december 2022

I början av 2023 öppnar det svenska träningsvarumärket Aim’n en ny flaggskeppsbutik om ca 180 kvm på Kungsgatan 4 i Stockholm. Aim’n har under hösten haft en pop-up butik i Bibliotekstan och följer nu upp med en permanent butik på Kungsgatan.

Aim’n skapar tränings- och fritidskläder för kvinnor och har snabbt blivit ett hyllat varumärke inom athleisure-genren. Det grundades 2013 av Tekla Acs och Helen Van och deras ambition är att genom innovativ och multifunktionell design stärka kvinnor och få dem att nå deras fulla potential.

- Vi är mycket glada över att Aim’n väljer en av Hufvudstadens fastigheter på Kungsgatan för sin nya flaggskeppsetablering i Stockholm. Den nya konceptbutiken kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att stärka Kungsgatan som affärsgata och levande mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

- Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och det känns jättekul att få öppna en permanent butik i Stockholm i en inspirerande miljö med ett attraktivt läge som passar vårt varumärke perfekt. Aim’n handlar mycket om material och passform, en känsla som bäst upplevs in real life - och vi lägger stor vikt vid att möta våra kunder fysiskt såväl som digitalt. Pop-up butiken på Norrmalmstorg var en lyckad satsning, och att etablera oss i Stockholm permanent är ett naturligt nästa steg för oss där vi får möjlighet att visa hela sortimentet. Vi längtar efter att välkomna våra kunder till Kungsgatan i början av 2023, säger Tekla Acs, co-founder och creative director, Aim’n.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se