Trianon och Wallfast hyr ut till Normal i Burlöv Center Lågpriskedjan Normal hyr 451 kvm i Burlöv Center.

Trianon och Wallfast hyr ut till Normal i Burlöv Center

Uthyrning

3 december 2021

Trianon har tecknat ett femårigt hyresavtal med Normal Sweden AB för etablering av handelskedjan Normal i Burlöv Center, norr om Malmö.

Ytan är 451 kvm och tillträde är 1 februari med beräknad öppning i mars 2022.

Burlöv Center har under året ökat antalet nya uthyrningar och i direkt anslutning till centrat har projekteringen av cirka 300 lägenheter påbörjats med förväntad byggstart 2022.

Normal är ett unikt danskt butikskoncept med över 350 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland, som erbjuder kunderna fasta låga priser på välkända varumärken och har ett stort sortiment av skönhets- och dagligvaruprodukter.

Trianon förvärvade tillsammans med Wallfast fastigheten Burlöv Center i ett 50/50-joint venture i slutet av 2020.

Förvärvet är ett stort stadsutvecklingsprojekt med möjlig utveckling av 1 000 bostäder i området.

Säljstarten är igång för Trianons 111 lägenheter i kvarteret Hanna i nära anslutning till både Burlöv Center och kommande Burlöv Centralstation med tåg till Malmö och Lund på 5-7 minuter var tionde minut.

– Med glädje välkomnar vi även handelskedjan Normal till Burlöv Center, en stark aktör med lågprisprofil som, precis som vi, ser stor potential i ett växande Burlöv, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Malmöområdet där vi redan fått mycket bra gensvar från besökarna. Vårt koncept skiljer sig från andra detaljhandelskedjor med våra onormalt låga priser och det tror vi kommer att bli uppskattat på Burlöv Center, säger Jan Nyberg, VD på Normal Sverige.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se