Trianon hyr ut till Praktikertjänst i Burlöv
Praktikertjänst kommer att hyra 680 kvadratmeter i kvarteret Hanna i Burlöv av Trianon.

Trianon hyr ut till Praktikertjänst i Burlöv

Uthyrning

25 maj 2021

Trianon har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med vårdbolaget Praktikertjänst som kommer att hyra 680 kvadratmeter i kvarteret Hanna i Burlöv.

Beräknad inflyttning är fjärde kvartalet 2023.

Praktikertjänst kommer att bedriva vårdcentral i fastigheten, som både ska inrymma 110 lägenheter och verksamhetslokaler med inriktning på hälsa och samhällsservice.

Praktikertjänst AB är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård och erbjuder tjänster inom en rad olika områden runt om i Sverige.

Kvarteret Hanna är en del av Trianons stadsutvecklingsprojekt som tillsammans med Burlöv Center utgör en stor satsning för bolaget i Burlöv.

Trianon vann i april 2020 en markanvisningstävling avseende ett nytt exploateringsområde, alldeles intill kommande Burlövs centralstation med fyrspårig järnväg.

I Kvarteret Hanna kommer Trianon att utveckla ett hybridkvarter med 110 lägenheter samt verksamhetslokaler för hälsa och samhällsservice.

I december 2020 förvärvade Trianon tillsammans med Wallfast Burlöv Center med möjlighet till bostadsutveckling motsvarande cirka 150 000 kvadratmeter BTA.

Området, med Kvarteret Hanna inkluderat, har en spännande tid framför sig och Burlöv är en stadigt växande kommun sett ur befolkningstillväxt.

– Vi är mycket glada att teckna ett avtal med Praktikertjänst, en aktör med hälso- och vårdprofil. Kontraktet är en viktig pusselbit i utvecklingen av hybridkvarteret Hanna och ett betydande steg framåt i vårt stadsutvecklingsprojekt i Burlöv, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se