Treutiger och Törnsten i nytt bolag Bild: Pixabay

Treutiger och Törnsten i nytt bolag

Transaktion

19 januari 2023

TNT Property Advisors AB har sin utgångspunkt i mer än 55 års erfarenhet inom fastighetsbranschen! TNT består initialt av Dan Törnsten och Robert Treutiger som dragit igång TNT från årsskiftet.

TNT Property Advisors har avsikten att verka utan att synas för mycket, vilket innebära att de kommer kommer arbeta mycket med snäva och konfidentiella processer. Med deras gemensamma erfarenhet och kontaktnät, tillsammans med enormt engagemang kommer TNT att kunna hjälpa kunder med snabba och framgångsrika transaktioner, innan marknaden i stort uppfattar att objektet är till salu.

Genomför sälj- och köprådgivning

Via det breda kontaktnätet har de redan erhållit ett antal sälj-mandat, där kunderna önskar vara konfidentiella, och det förtroendet kommer att förvaltas. TNT har mycket god kännedom om vilka intressenter som söker olika typer av objekt, och kan därför placera fastigheterna utan bred marknadsföring.

- Likaså kommer vår köp-rådgivning att genereras utifrån vår kunskap om kunders investeringspreferenser. Även tidigare har vi jobbat med att skapa egna projektidéer om fastigheter som bör byta ägare, och det har genererat väldigt bra resultat. Vi har redan erhållit ett par köpmandat för bigbox- och logisikfastigheter över hela Sverig, säger Robert Treutiger på TNT Property Advisors.

Fokuset kommer främst att ligga på kunder i huvudstäderna Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Fastigheterna och portföljerna kan vara spridda över länderna.

Den 1 mars etablerar bolaget ett kontor på Skeppsbron i Stockholm.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se