Topprekryteringar väntas på Newsec Foto: Newsec

Topprekryteringar väntas på Newsec

Personnytt

12 september 2018

Newsec expanderar och rekryterar flera personer för att möta den stora efterfrågan inom rådgivningsuppdrag.

Newsec Advisory förstärker med sex personer och ytterligare fler är på ingång. Inom värdering och strategisk analys är Arvid Arfwidsson och Linus Odell nya Associates.

Inom Capital Markets är Ebba Wikström ny som Associate med inriktning på fastigheter, Camilla Harvenberg är nu Investment Manager och John Wånsander transaktionsrådgivare i Göteborg.

– Det talas mycket om att fastighetsmarknaden skulle ha saktat ner just nu men vi ser fortsatt stor efterfrågan på våra tjänster och har fullt tryck. Vår plan är därför att fortsätta växa och vi söker dessutom ännu flera duktiga medarbetare, säger Max Barclay, chef Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Under 2017 och 2018 har Newsec varit rådgivare inom elva stora transaktioner inom förnybar energi i Sverige, Norge och Finland motsvarande en volym om EUR 1,3 miljarder ungefär 13 miljarder svenska kronor.

Fortsatt starkt flöde av stora transaktioner gör att teamet ska stärkas upp med ytterligare personer på kort sikt. Först ombord är Vassilis Galiotos som ansluter som Senior Associate med tio års erfarenhet av infrastruktur och projektfinansiering.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se