Taq flyttar in hos Wallenstam på Teatergatan I början av nästa år öppnar restaurang Taq i Wallenstams fastighet på Teatergatan 30 och lockar med smaker från hela världen – i form av taco.

Taq flyttar in hos Wallenstam på Teatergatan

Uthyrning

24 september 2021

Restaurang Taq blir ny hyresgäst hos Wallenstam på Teatergatan i Göteborg.

Trendiga Teatergatan i Göteborg kompletteras snart med en ny matupplevelse. I början av nästa år öppnar restaurang Taq i Wallenstams fastighet på Teatergatan 30 och lockar med smaker från hela världen – i form av taco.

Ägarna driver idag restaurang Röda Sten i Majorna och planerar nu för att erbjuda en varm och trivsam bar- och restaurangmiljö med musikprofil mitt på Teatergatan.

– God mat med rika och överraskande smaker och ett kök som flirtar med många olika matinfluenser, det är vad Taq står för. Vi har fina erfarenheter från vår Restaurang Röda Sten som hela fem år i rad har varit med i White Guide. Nu ser vi fram emot att erbjuda något helt nytt och annorlunda på Teatergatan som har blommat upp och blivit en väldigt populär destination i området, säger Farok Shakarchi, en av delägarna i restaurangen.

– Teatergatan har de senaste åren blivit en populär besöksdestination och har också en dragningskraft för etablering av nya verksamheter. Det känns väldigt roligt att tillföra ytterligare en ny, spännande aktör hit. Ett fint kvitto på vår långsiktiga strategi för utveckling av området, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt på Wallenstam i Göteborg.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se