Svenska Hus värvar uthyrare från Platzer
– Det ska bli intressant och givande att få vara med och utveckla uthyrningen framåt på ett långsiktigt sätt, säger Lena Fagerland.

Svenska Hus värvar uthyrare från Platzer

Personnytt

17 mars 2022

Svenska Hus rekryterar Lena Fagerland som uthyrare till Göteborg med syfte att förstärka uthyrningen ytterligare i regionen.

Lena har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen från både mäkleri, uthyrning och förvaltning.

– Lena kommer att stärka oss och passa väl in i vår organisation, säger Ylva Morelli, regionchef i Göteborg på Svenska Hus.

Lena har många års erfarenhet från mäkleri, uthyrning och förvaltning. Hon kommer närmast från Platzer Fastigheter där hon arbetat som kommersiell förvaltare i tre år. Dessförinnan arbetade Lena på Balder som kommersiell uthyrare, och innan dess som mäklare på Lokalisera i Göteborg. Lena är utbildad inom ekonomi, utbildad fastighetsmäklare och diplomerad controller på IHM. Lena tillträder sin tjänst i maj 2022.

– Med sitt stora intresse för affärer, god förståelse och förmåga att sätta sig in i kundernas behov är jag övertygad om att Lena kommer bli en viktig tillgång för regionen och bolaget i stort, säger Ylva Morelli.

Svenska Hus står inför en tillväxtresa och är i behov av att stärka upp med ytterligare resurser för att kunna nå bolagets tillväxtmål.

– Jag brinner för uthyrning och affären, att hitta rätt kund till rätt lokal och skapa värden för fastigheten. Det ska bli intressant och givande att få vara med och utveckla uthyrningen framåt på ett långsiktigt sätt, säger Lena Fagerland.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se