Svenska Hus toppar med nya rekryteringar
Camilla Berglund och Henrik Sjölin. Foto: Svenska Hus

Svenska Hus toppar med nya rekryteringar

Personnytt

11 maj 2018

Svenska Hus i Göteborg har rekryterat Henrik Sjölin till ny ansvarig fastighetsutvecklare och Camilla Berglund till ny uthyrningsansvarig.

 

Henrik Sjölin började den 10 april och Camilla Berglund börjar den 14 maj.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringarna som innebär ett starkt tillskott till Göteborgsteamet och deras arbete att fortsatt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet. Vi fortsätter vår resa i regionen med att skapa värden och generera lönsamhet, säger Daniel Massot, vd, Svenska Hus.

Henrik Sjölin har arbetat i fastighetsbranschen i tjugo år och kommer närmast från Bonava där han arbetat med bostadsutveckling. Tidigare har Henrik även arbetat på bland annat JM och i eget konsultbolag. Camilla Berglund har mer än tio års erfarenhet från fastighetsbranschen inom framför allt uthyrning, förvaltning och relocation management. Hon kommer närmast från PEAB där hon arbetat med fastighetsförvaltning och uthyrning, och har dessförinnan arbetat på Platzer Fastigheter och Valad Europe.

– Camilla och Henrik är två personer som passar bra in i vår organisation. Deras värderingar är i linje med Svenska Hus, med stort personligt engagemang, entreprenörskap och affärsmässighet. De kompletterar med sin kompetens och erfarenhet varandra väl vilket kommer vara en stor fördel i vår fortsatta utveckling i Göteborgsregionen, säger Cecilia Bergman, regionchef Svenska Hus i Göteborg.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se