Svenska Hus stärker region Skåne
Anna Hurtig. Foto: Svenska Hus

Svenska Hus stärker region Skåne

Personnytt

20 februari 2018

Svenska Hus har rekryterat Anna Hurtig till ny uthyrningsansvarig för region Skåne som är en av bolagets tre tillväxtområden.

 

Anna Hurtig kommer närmast från Relier och arbetade dessförinnan som fastighetsmäklare. Bolaget hoppas att hennes goda kunskap om marknaden och Skåneregionen kommer bidra positivt till Svenska Hus verksamhet.

– Jag ser fram emot att arbeta engagerat med långsiktiga relationer med Svenska Hus befintliga och potentiella hyresgäster. Det ska bli spännande och utvecklande att arbeta här, med korta beslutsvägar som i ett litet bolag men med det stora bolagets styrka och ambition, säger Anna Hurtig.

Skåneregionen är en av de tre stora tillväxtområdena i Sverige och i Skåne planerar Svenska Hus för fler projekt- och förvärvsinvesteringar.

– Skåneregionen är en intressant marknad och det har hänt mycket inom kontorssegmentet. Med vårt bestånd och dess läge ser jag fram emot en intressant framtid. Genom denna rekrytering förstärker vi uthyrningsorganisationen och jag välkomnar Anna till vårt team i Skåne, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se