Svenska Hus konceptutvecklar i Malmö
Foto: Svenska Hus

Svenska Hus konceptutvecklar i Malmö

Stadsutveckling

12 oktober 2018

Målet är att skapa en flexibel och spännande arbetsplats och en attraktiv mötesplats.

 

Svenska Hus fastighet på Kungsgatan 6 i centrala Malmö står inför en konceptutveckling som sker såväl interiört som exteriört.

Projektet är stort och förändringsarbetet kommer att ta fart under 2019.

– Fastigheten behöver anpassas till dagens flexibla arbetssätt och Svenska Hus tar nu ett helhetsgrepp och förändrar inte bara fastigheten utan hela konceptet kring den, säger Daniel Massot vd Svenska Hus.

Fastigheten rymmer cirka 11 550 kvadratmeter fördelat på sex våningsplan. Under markplan finns också ett parkeringsgarage om två plan. De första kontorsytorna i fastigheten kommer att färdigställas i oktober och kommer ge en känsla för fastighetens potential.

Svenska Hus tittar på många möjligheter och är öppen för olika lösningar till att skapa en unik miljö. Allt från coworking, restauranger, caféer och butiker. Syftet är också att bli en attraktiv mötesplats för andra än bara hyresgästerna.

– Vi tänker oss att fastigheten ska bli en naturlig arbetsplats för företag i olika skeden och med olika behov. Huset ska vara en mötesplats för människor, här ska man enkelt kunna knyta kontakter och nätverka där man möts säger Anna Hurtig, uthyrningsansvarig Svenska Hus.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se