Svenska Hus hyr ut till gymjätten
Foto: Nordic Wellness

Svenska Hus hyr ut till gymjätten

Uthyrning

12 september 2019

Kontraktet löper på 10 år och uthyrningen omfattar ytor anpassade för gym i markplan på torget. Inflyttning sker 1 december 2019.

Svenska Hus hyr ut ytterligare lokaler på Floda Torg, strax utanför Göteborg. Nordic Wellness öppnar en expressklubb på en yta om strax under 300 kvadratmeter.

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största friskvårdskedjor. Nordic Wellness erbjuder generösa lokaler med fräsch inredning, där du kan träna i en trivsam miljö.

– Uthyrningen ligger helt i linje med vår strategi att genom aktiv förvaltning utveckla lokaler på Floda Torg. Vi är glada över att Nordic Wellness väljer att etablera sig här och ge Flodabon en större möjlighet till friskvård än tidigare. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster och stort lycka till, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig region Göteborg, Svenska Hus.

Floda Torg är beläget naturskönt vid sjön Sävelången i Lerums kommun. Torget har idag flera butiker och restauranger såsom bland annat charkuteri, fiskaffär, Ica, sushi, vårdcentral, apotek, café etc.

– Väldigt kul att kunna medverka till lite folkhälsa och ett friskare Floda. Det är ett mysigt litet torg och det känns som att vi tillsammans med övriga aktörer blir en bra mix och gör det till ett levande litet torg, säger Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se