Svenska Handelsfastigheter rekryterar trio Foto: Pixabay

Svenska Handelsfastigheter rekryterar trio

Personnytt

13 augusti 2019

Nu rekryterar bolaget tre nya medarbetare för att ytterligare stärka förvaltningen och utveckling av bolagets fastigheter.

Svenska Handelsfastigheter rekryterar Cecilia Karlström som uthyrningsansvarig. Hon har lång erfarenhet som projektledare i fastighetsbranschen och har tidigare jobbat med detaljhandelsfastigheter på RSD och CBRE.

Maria Johansson tillträder som teknisk chef och har tidigare arbetat som projektledare på Ramboll och som beställare och systemförvaltare av kontrollutrustning på Forsmarks Kärnkraftverk. Maria har även erfarenhet som projektledare på FMV.

Mattias Stock kommer att tillträda som fastighetschef. Han kommer senast från ICA Fastigheter där han arbetade som Marknadsområdeschef Asset Management. Han har tidigare arbetat med detaljhandelsfastigheter på Unibail Rodamco.

– Vi är mycket glada över att kunna attrahera så kvalificerade medarbetare som Cecilia Karlström, Maria Johansson och Mattias Stock till vårt team på Svenska Handelsfastigheter. Genom dessa rekryteringar stärker vi ytterligare våra resurser för att fortsätta förvalta och förädla fastigheter på ett långsiktigt och värdeskapande sätt. Svenska Handelsfastigheter har haft en mycket positiv tillväxt och har nu växt till över 8 miljarder i fastighetsvärde och 1 miljard i pågående projekt. Därför har vi sett ett ökat behov av att stärka upp med ännu fler kompetenta medarbetare, säger Lennart Sten, VD på Svenska Handelsfastigheter.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se