Svefa plockar Wallenstam-chef Eva Andersson Ericson, nytillträdd fastighetsavdelningschef. Foto: Wallenstam

Svefa plockar Wallenstam-chef

Personnytt

18 september 2018

Svefa stärker ledningen i bolaget genom att anställa Wallenstams före detta fastighetschef.

 

Eva Andersson Ericson tillträder rollen som senior rådgivare inom Svefas förvaltningsrådgivning. Eva kommer närmast från rollen som fastighetsavdelningschef på Wallenstam där hon ansvarat för fastighetsbeståndet inom Region Stockholm.

– Jag är väldigt glad att välkomna Eva till Svefa och därmed ytterligare stärka vårt erbjudande inom förvaltningsrådgivning. Eva har en gedigen erfarenhet från både privat och kommunal sektor och jag är övertygad om att hon kommer att tillföra våra kunder ett mycket stort värde och ett fantastiskt engagemang. Att optimera sin verksamhetsförvaltning kommer bli allt viktigare givet den marknadsutveckling vi ser och här har vi på Svefa en unik position att stödja våra kunder, säger Rikard Wilén, affärsområdeschef för förvaltningsrådgivning.

Eva har med sina goda resultat, aktiva förändringsarbeten och konsekvent ledarskap tidigare mottagit pris för årets framtida ledare i fastighetsbranschen.

– Jag ser verkligen fram emot att samla min kompetens för att arbeta aktivt med organisationsutveckling i fastighetsbolag som önskar uppnå högsta möjliga effektivitet, tillväxt och lönsamhet för organisationen. Nyttan är även förenlig med bästa tänkbara fokus på hög kund– och medarbetarnöjdhet, säger Eva Andersson Ericson.

Eva tillträdde sin nya tjänst den 17 september.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se