Svefa fortsätter toppsatsa MIkael Lundström, vd, Svefa. Foto: Svefa

Svefa fortsätter toppsatsa

Personnytt

17 januari 2019

Svefa nyrekryterar och flyttar kompetens internt för att stärka bolaget. Och nu öppnar de dörren för ytterligare rekryteringar.

Efter ett intensivt 2018 fortsätter Svefa expandera sitt värderingsteam genom två externa rekryteringar samt en intern förflyttning.

– Vi upplever en fortsatt stark efterfrågan av våra värderingstjänster, säger Jan Tärnell affärsområdeschef för Värdering & Analys. För att möta denna efterfrågan och för att kunna fortsätta vår expansion är vi extra glada att kunna attrahera två så pass seniora och skickliga medarbetare till vårt team.

Katrin Wallensjö rekryteras till rollen som Affärschef Värdering med ansvar för Stockholm. Katrin kommer närmast från rollen som värderingsansvarig på Skandia Fastigheter. Hon har tidigare arbetat på bland annat Newsec och Savills med fastighetsvärdering och har mer än femton års erfarenhet.

Karin Belander rekryteras till rollen som Analyschef. Karin kommer närmast ifrån en tjänst på Bonava i Stockholm där hon arbetat som analytiker och marknadsstrateg i fyra år. Karin har över tio års erfarenhet från flera olika analysroller inom bolag som Tyréns Temaplan, Coop och TAM.

Karin kommer fortsätta att utveckla Svefas analysaffär samt förstärka och bredda Svefas strategiska rådgivning.

Roine Stenius, som arbetat med fastighetsvärdering på Svefas Stockholmskontor sedan 2013, påbörjar sin tjänst på Umeåkontoret i januari 2019.

Svefas värderingsteam planerar även att under kvartal ett 2019 att rekrytera ett flertal fastighetsvärderare och analytiker till Stockholm samt värderare till Göteborg och Mälardalen.

– Värdering har alltid varit en bärande del av Svefas rådgivning och det är extra kul att se hur de senaste årens investeringarna i moderna databaser, kvalitetssäkrade arbetsprocesser gett resultat och bidragit till fortsatt tillväxtkraft för affären men även Svefa som helhet. Vi har som bolag lyckats stå vid sidan av den rekryteringscirkus som präglat 2018 och har tillförsikt att vår långsiktighet som arbetsgivare ska ge resultat. Just nu upplever vi en ökad efterfrågan av våra tjänster genomgående och har flera spännande rekryteringar på väg under 2019, säger Mikael Lundström, vd.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se