Structor växer i Västerås och Mälardalen Structor Projektutveckling dubblar styrkan från tre till sex medarbetare i Västerås.

Structor växer i Västerås och Mälardalen

Personnytt

18 juni 2021

Structor växer i Västerås och stärker sin position i Mälardalen. Med tre nya konsulter blir bolaget en av de större aktörerna inom fastighetsbildning och exploatering i regionen.

Structor Projektutvecklings verksamhet i Västerås har sedan 2012 växt i takt med den kraftiga tillväxten i staden och regionen.

Med framgångsrika projekt som Kopparlunden och Förseglet i ryggen satsar bolaget vidare och expanderar sitt Västeråskontor med tre nya medarbetare, Anne-Marie Fredriksson, Isabelle Lundin och Ingegerd Hedmark.

– Med Anne-Marie, Ingegerd och Isabelle kan vi erbjuda högkvalitativa lednings- och rådgivningstjänster till nya och befintliga kunder. Vi ser fram emot att bidra till att utveckla bostäder, samhällsfastigheter, kommersiella fastigheter och infrastruktur, säger Harald Näslund, VD för Structor Projektutveckling AB.

Ann-Marie Fredriksson har tidigare varit konsult inom Structor och kommer senast från rollen som samhällsbyggnadschef i Arboga kommun.

– Det känns jättekul att komma tillbaka till Structor. Med mig har jag erfarenhet som samhällsbyggnadschef där jag framförallt arbetat med fysisk planering, exploatering och ledning och styrning, Jag ser fram emot nya uppdrag med energi och engagemang, säger Ann-Marie Fredriksson.

Ingegerd Hedmark är delägare och verksam i Structor Projektutveckling sedan cirka 15 år. Hon flyttar nu från Stockholms- till Västeråskontoret och kommer att fortsätta fokusera på komplexa projekt inom bland annat fastighetsbildning och exploatering samt bidra till bolagets utveckling.

Isabelle Lundin kommer närmast från Västerås kommun, som projektledare inom bostadsexploatering och kommer ansvara för exploateringsuppdrag.

Med de nya tillskotten har Structor Projektutveckling nu 35 medarbetare och kontor i Stockholm, Uppsala och Västerås. Bolaget erbjuder kvalificerade ledningstjänster och rådgivning inom affärsområdena stadsutveckling, affärsutveckling, fastighetsutveckling och fastighetsbildning.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se