Största etablering hitintills för jätten inom coworking

Största etablering hitintills för jätten inom coworking

Stadsutveckling

8 augusti 2022

Den 1 augusti öppnade CONVENDUM sin hittills största etablering på Kungsgatan i Stockholm.

På en av Stockholms mest prominenta gator, i en byggnad med 100-åriga anor öppnar nu CONVENDUM sitt nya flaggskepp på Kungsgatan 7–15 och innefattar drygt 7 600 kvadratmeter med över 160 kontor, 6 lounger, innegård och i entrén mötts man av det unika kafékonceptet CONVENDUM Coffee.

-Vi är stolta över etableringen tillsammans med Fabege i denna stora nationalromantiska fastighet. Här kommer historiens vingslag möta CONVENDUMs modernism i en spännande symbios. CONVENDUMs affärsmodell med flexibla hyresavtal och all inclusive kontor i premiumsklassen har fått en kraftigt ökande efterfrågan på marknaden. Vår hittills största etablering på Kungsgatan kommer att representera allt det bästa hos CONVENDUM, och detta på ett av Stockholms mest attraktiva lägen, säger Håkan Jeppsson, VD på CONVENDUM. 

Fler och fler bolag, både mindre och större, mer etablerade väljer coworking. I Stockholm förväntas ungefär 50 000 kvadratmeter att öppna under 2022. CONVENDUM är Sveriges största coworkingaktör och kommer att stå för över hälften av alla nyöppnade kvadratmetrar.

CONVENDUMs nya flaggskepp är en del av flera stora expansioner i Sverige och Europa. I september öppnar CONVENDUM sitt första Coworking space i Europa i Palma på Mallorca.

CONVENDUM på Kungsgatan 7-15 öppnar upp för medlemmar den 1 augusti.

 

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se