Stort köpsug i för Nordr Kålltorp

Stort köpsug i för Nordr Kålltorp

Bostäder

30 november 2020

I början av november påbörjade Nordr försäljningen av bostäderna ett nytt kvater i Kålltorp.

som ska byggas uppe vid Renströmska, med utsikt över Kålltorp och Göteborg. Intresset bland förhandsspekulanter var stort och ett par veckor efter VIP-säljstarten har över hälften av de 61 lägenheterna i projektet redan sålts.

- Vi är överväldigade över det stora intresset och den positiva responsen från så många intressenter som känt att de har hittat ett drömboende. Den höga försäljningstakten i projektet visar på att många tycker att det är attraktiva bostäder. Vi vet att det unika läget med direkt närhet till både den gröna omgivningen och stan har varit viktigt för många, säger Fredrik Björnerud, säljansvarig på Nordr.

Från och med idag övergår VIP-försäljningen i projektet till allmän försäljning, vilket innebär att det är först till kvarn för de som vill köpa en av de kvarvarande lägenheterna. Bostäderna som är kvar till salu har en boyta om 53-141 kvadratmeter som fördelar sig på 2-5 rum och de har ett frånpris om 3 245 000 kronor. Som en följd av den starka försäljningen planeras det redan för en byggstart av projektet i början på nästa år och de första köparna väntas flytta in i sina nya lägenheter under sommaren 2023.

- I samband med säljstarten hade vi över 5 000 intressenter i kö till projektet och det är fortfarande många som uttryckt intresse för att köpa men som inte bestämt sig till fullo ännu. Nu ser vi fram emot en fortsatt god försäljning samt att starta byggnationen av området inom kort, säger Fredrik Björnerud, säljansvarig på Nordr.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se