Stort intresse för Riksbyggens Gbg-bygge
Foto: Riksbyggen

Stort intresse för Riksbyggens Gbg-bygge

Bostäder

16 december 2019

Riksbyggen har startat försäljningen av 60 nya bostäder i Brf Lobelia i Mölndal innerstad. Brf Lobelia är den första etappen av sammanlagt 180 bostäder i det västra kvarteret i Mölndal innerstad.

– Intresset för Brf Lobelia är stort, särskilt bland unga vuxna som ser chansen att skaffa sitt första boende till ett rimligt pris. Brf Lobelia och hela det västra kvarteret får också ett mycket bra läge precis intill Mölndal Galleria, säger Bodil Jönsson Ganesh, sälj-och marknadsansvarig Riksbyggen Storgöteborg.

I Brf Lobelia finns ettor, tvåor och treor mellan cirka 34 och 83 kvadratmeter. I Brf Lobelia finns både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet som alla boende har möjlighet att hyra. För alla köpare ingår också medlemskap i bilpool under fem år.

– Samtliga lägenhetsstorlekar är luftiga och välplanerade och har antingen balkong eller uteplats. Jag skulle vilja slå ett extra slag för tvåorna, som har ett rejält kök, och där två personer kan bo bekvämt under många år, berättar Bodil.

Preliminärt startar inflyttningen i Brf Lobelia i januari 2022.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se