Storsala expanderar – tar in ny delägare

Storsala expanderar – tar in ny delägare

Personnytt

15 mars 2023

Som ett led i Storsalas tillväxtresa har man utsett en ny delägare som ansluter som bolagets chefsjurist.

Joacim Edman har 20 års erfarenhet av arbete i ledande roller och kommer närmast från Caverion Sverige, som är ett dotterbolag till Caverion, vars koncern omsatte 2,35 miljarder euro under 2022. Joacim var chefsjurist för Caverion Sverige och medlem i den svenska ledningsgruppen i över nio år. Han har även erfarenhet från att ha arbetat som bolagsjurist på Scania och andra större bolag. Joacim kommer att ingå i ledningsgruppen för Storsala.

- Jag har ett stort intresse för affärer och tydligt ledarskap. Storsala är inne i en stabil och spännande expansionsfas. Med mina tidigare erfarenheter hoppas jag kunna bidra till den fortsatta utvecklingen av bolagets erbjudande, säger Joacim Edman, delägare och chefsjurist, Storsala.

- Joacims gedigna erfarenhet av att ha arbetat som jurist och med sin djupa expertis stärker Storsala som bolag. Han har konsekvent levererat starka resultat i sina tidigare roller och varit en uppskattad ledare bland sina medarbetare. Det känns fantastiskt att få ett tillskott som Joacim som kommer att stärka ledningens arbete framöver, säger Orlando Villacrez, grundare och vd, Storsala.

Storsalas team stärks även upp med Thomas Carlsson som har anställts som affärsutvecklare. Thomas har arbetat inom fastighetsbranschen i över 25 år. Han kommer närmast från börsnoterade fastighetsutvecklingsbolaget Nischer Properties.

Thomas Carlsson har tillträtt sin tjänst och Joacim Edman tillträder den 15 mars 2023.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se