Storbank flyttar in i Urban Escape
Foto: AMF Fastigheter

Storbank flyttar in i Urban Escape

Uthyrning

29 mars 2019

Nu välkomnar AMF en ny hyregäst till Urban Escape. Banken flyttar in på 2 800 kvm i den nybyggda fastigheter.

Ett avtal har tecknats med ABG Sundal Collier avseende 2800 kvadratmeter kontorsyta i den nybyggda fastigheten vid Regeringsgatan/Hamngatan. Den nordiska investmentbanken blir granne med firmor som EQT, Kindred och Microsoft.

- Det känns väldigt kul att välkomna AGB Sundal Collier till Urban Escape. Kvarteret förstärks därmed med ytterligare ett framgångsrikt och intressant bolag som passar väl in i Urban Escape. Med det är hela 70 000 kvadratmeter kontorsytor uthyrda, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.

Visionen för AMF Fastigheter är att skapa stadsrum där människor och företag vill vara och verka. Med projektet Urban Escape, ett av de största stadsutvecklingsprojekten sedan 1970-talet, manifesteras detta genom att området redan idag är hem för Sveriges främsta tillväxtföretag.

- Projektet är ännu inte avslutat, men jag är väldigt nöjd över det fina gensvar vi har fått. Platsen och fastigheterna är unika, men det är hyresgästerna som skapar atmosfären, konstaterar Niklas Haglund, projektchef Urban Escape.

-Jag är väldigt glad över att ABG Sundal Collier kommer att flytta till Urban Escape 2020. Den innovativa känslan i området och den framåtanda som finns här passar oss bra då vi är en modern och snabbfotad investmentbank som brinner för att göra affärer, säger Jonas Ström, Sverigechef för ABG Sundal Collier.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se