Stockholm Under Stjärnorna blir vinterpark
Foto: AMF Fastigheter

Stockholm Under Stjärnorna blir vinterpark

Stadsutveckling

26 november 2018

Den 30 november slår AMF Fastigheter upp dörrarna för Stockholm Under Stjärnorna. Efter sommarens succé med över 300 000 gäster förvandlas nu taket till ett vinterland.

Den berömda takparken Stockholm Under Stjärnorna, med entré från Brunkebergstorg, har på kort tid blivit en välbesökt plats och nu planeras aktiviteter året runt.

- Vi vill ta tillvara på potentialen i våra takmiljöer. Det strategiska läget i Urban Escape och utsikten över Stockholm är en oslagbar kombination för en takpark, säger Henriette Johansson, marknadsområdesansvarig för Urban Escape på AMF Fastigheter.

Musikkurator Victor Sanchez står bakom de livespelningar som intar musikscenen på fredagarna. På söndagarna fortsätter sommarens succé med visningar av filmklassiker vid utomhusbion.

- Vårt bar- och restaurangkoncept uppgraderas till en ”winter wonderland-edition”. Säsongen uppmärksammas med varma drycker och gulaschsoppor som kompletterar det ordinarie utbudet av mat och dryck. Utöver det kommer en del av parken förvandlas till en curlingarena med fem banor. Våra gäster får tävla mot varandra i Eisstock, en österrikisk version av curling, avslutar Henrik Jakobsen på Stockholm Under Stjärnorna.

Stockholm Under Stjärnornas vinterpark kommer att hålla öppet hela vintersäsongen från onsdag till söndag, från eftermiddag till kväll.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se