Östersunds första obemannade butik hos Diös
I december öppnar ICA Östersunds första obemannade affär i Diös lokaler i stadsdelen Söder.

Östersunds första obemannade butik hos Diös

Uthyrning

6 oktober 2021

Östersunds första obemannade butik öppnar i Diös lokaler i den expansiva stadsdelen Söder.

På Söderbo bor de som väljer citynära enkelhet med omedelbar närhet till naturen och vidunderlig utsikt över storsjön och fjällvärlden. Läget bjuder in till ett härligt myller med grannar och lokala aktörer, med alla tänkbara bekvämligheter inom cykel- eller gångavstånd. För de tillfällen som kräver bil har boende på Söderbo en egen bilpool.

Nu förenklas vardagen ytterligare för både boende och kontor i området när ICA ToGo Söder slår upp portarna i december.

Butiken är obemannad och öppen 24 timmar om dygnet. Kunden bestämmer själv när den vill handla via ToGo-appen och betalar med Swish.

– Det här konceptet passar alldeles perfekt in på Söderbo och blir en mycket bra service till folket i stadsdel Söder, både för boende och för de som har sina kontor här! Vi sätter i gång med att bygga om lokalen på en gång och ser fram emot ett roligt och nytänkande samarbete med vår nya hyresgäst, säger Viktoria Svande, uthyrare, Diös.

– Stadsdel Söder är optimalt för en obemannad butik med de flöden som finns och jag ser det som att jag är med och framtidssäkrar det redan expansiva området. Det känns även kul att vara först i stan med en sådan här butik, och dessutom även bland de första inom ICA, säger Carl-Johan Winblad, lokal ICA-handlare.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se