Stenvalvet rekryterar chef från Magnolia Catrin Vinsten har rekryterats till den nya rollen som övergripande förvaltningschef med ansvar den för hållbarhetsarbetet på Stenvalvet.

Stenvalvet rekryterar chef från Magnolia

Personnytt

23 juni 2021

Stenvalvet rekryterar Catrin Viksten från Magnolia. Hon blir förvaltningschef med ansvar även för hållbarhetsarbetet.

Catrin Viksten kommer också att ingå i ledningsgruppen på Stenvalvet. Hon kommer närmast från Magnolia Bostad där hon har var chef för utveckling av samhällsfastigheter.

Catrin har en magisterexamen som lärare, är diplomerad fastighetsförvaltare och har en MBA från Stockholm School of Business – en kombination som har lett till en spännande karriär.

Hon började sin bana som lärare i matematik och studierektor, för att sedan sadla om till fastighetsbranschen där hon arbetat i många olika roller inom förvaltning och affärsutveckling, hela tiden inom segmentet samhällsfastigheter.

Förvaltningen på Stenvalvet är idag indelad i två regioner, nord och syd. Den nya rollen kommer att ha det övergripande ansvaret för båda regionerna samt även ansvara för hållbarhetsarbetet med syfte att implementera hållbarhetsfrågorna närmare affären.

– Catrin har en otroligt spännande och relevant bakgrund. Hon har erfarenhet av både kommersiell och teknisk förvaltning och hennes erfarenhet som brukare gör att hon förstår våra kunders affär i ett vidare perspektiv. Det gör att vi kan vässa vår förvaltning ännu mer, säger Maria Lidström, VD på Stenvalvet.

– Jag vill att vi ska vara kundens förstahandsval, säger Catrin Viksten. När man har nöjda hyresgäster och jobbar långsiktigt, då bygger man de bästa affärerna. Det är viktigt att vara nära hyresgästerna och förstå deras behov.

– Den nya ledningsgruppen är nu komplett i och med rekryteringen av Catrin och jag ser fram mot att fortsätta vår framgångsrika resa, säger Maria Lidström.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se