Stendörren storsatsar på nytt hyreskoncept

Stendörren storsatsar på nytt hyreskoncept

Stadsutveckling

13 oktober 2017

Stendörrens Point-koncept innebär att man förädlar fastigheter i attraktiva geografiska lägen och erbjuder tjänster som underlättar och skapar mervärde för hyresgästerna.

 

Nu lanseras det andra Point-huset, i Slagsta söder om Stockholm. Point Slagsta ligger på Fågelviksvägen 18 i Norsborg.

Point Slagsta är en vacker industribyggnad från 50-talet med högt i tak och stort ljusinsläpp. På sikt kommer det att finnas träningsmöjligheter och servering för personalen samt moderna logistiklösningar för mottagning och distribution av gods.

- Vi är stolta över att kunna rulla ut ännu ett Point-hus i ett attraktivt läge på Fågelviksvägen i Norsborg. Vi tror att Point Slagsta kan passa kreativa verksamheter som behöver stora utrymmen, kanske med direktanslutning till lagermöjligheter, säger Maria Mastej, Marknads- och uthyrningschef på Stendörren Fastigheter.

Huset ligger precis vid Mälaren och i närheten av Skärholmen Centrum med butiker och restauranger. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer, både med bil från E4:an och lokaltrafik.

Point Slagsta är det andra i raden av ett antal konceptfastigheter i samma linje. Under våren 2017 lanserades det första huset, Point Nacka, där Nacka Energi är en av de större hyresgästerna.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se