Stendörren och Myrorna i affär

Stendörren och Myrorna i affär

Uthyrning

7 juli 2022

Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 8-årigt hyresavtal med Myrorna avseende lokaler i fastigheten Tegelbruket 1 i Botkyrka.

 Lokalerna som är på 5 000 kvm anpassas nu för verksamheten med butik, produktion och kontor. Inflyttning planeras i slutet av 2022.

”Det känns väldigt bra att ytterligare en stor och etablerad butikskedja, den här gången Myrorna, har valt att etablera sig i handelsområdet Botkyrka Handel. Myrorna har en hållbar affärsidé och är Sveriges äldsta butikskedja när det gäller att samla in kläder och inredning som kan återanvändas. Detta innebär också att hela det våningsplan i Botkyrka handelsområde som tidigare hyrdes av Exploria, som lade ned sin verksamhet i samband med pandemin, nu åter är fullt uthyrd”, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

”Myrorna tar täten i den cirkulära omställningen för en mer hållbar och medmänsklig värld. Vi ser fram emot att öppna lagerbutik och flytta produktionsanläggning till denna del av stan. Second hand borde vara ett självklart alternativ vid varje handelsplats. Vår planet kräver det”, säger Caroline Andermatt, VD Myrorna.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se