Stendörren hyr ut 2 700 kvm i Brunna – Uthyrningen befäster Brunnas position som ett av de mest attraktiva lägena i Stockholm. Utgångsläget för våra pågående och kommande nyproduktionsprojekt i området kunde inte vara bättre, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

Stendörren hyr ut 2 700 kvm i Brunna

Uthyrning

25 januari 2022

Stendörren har tecknat ett tioårigt hyresavtal om 2 700 kvadratmeter i Brunna med Carla AB.

Hyresavtalet avser lokaler och markyta för bilförsäljning och relaterad verksamhet i fastigheten Viby 19:13, belägen på Effektvägen 8 i Brunna i Upplands-Bro kommun.

Carla flyttar in i maj 2022 i lokaler om cirka 2 700 kvadratmeter och markytor på cirka 11 500 kvm.

– Vi är mycket glada över det förtroende Carla visar genom att de väljer lokaler i vårt bestånd för sin fortsatta utveckling och vi hälsar dem välkomna. Uthyrningen befäster Brunnas position som ett av de mest attraktiva lägena i Stockholm. Utgångsläget för våra pågående och kommande nyproduktionsprojekt i området kunde inte vara bättre, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

– Vi ser fram emot att flytta till Brunna och tror att Stendörrens lokaler ger rätt förutsättningar för fortsatt tillväxt och framgång, säger Patrik Illerstig, VD på Carla AB.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se