Stena hyr ut till ny karaokesatsning Foto: Moyagi

Stena hyr ut till ny karaokesatsning

Uthyrning

24 oktober 2019

Snart får alla karaokeälskare chansen att sjunga ut när Moyagi öppnar i centrala Stockholm.

Stena Fastigheter är en av aktörerna bakom Brunkebergstorgs pånyttfödelse. Etableringen av nya hotell, restauranger, ett nytt torg och nya mötesplatser har bidragit till att platsen blivit en av stadens mest attraktiva och välbesökta.

- Moyagi kommer att tillföra en helt unik upplevelse till kvarteret som kommer att befästa Brunkebergstorg som en levande och pulserande destination i centrala Stockholm, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

Utöver karaokerum kommer Moyagi även att husera en fullskalig restaurang-lounge och bar. Maten och drycken som serveras är en blandning av autentisk finger-food från Asiens olika hörn och kommer att gå att beställas till de privata rummen.

- Moyagi tar sin inspiration från Kamakura-perioden. Vår storytelling handlar om just Moyagi och hans gäng av tolv samurajer som älskar karaoke. Våra rum är döpta efter dessa personligheter och de skapar den röda tråden i vårt varumärke, säger Marcus Schuterman, en av tre grundare av Moyagi tillsammans med Alexander Irinarchos och Jonathan Merlo Sjöö.

Moyagi har tecknat ett sjuårigt avtal avseende den 447 kvm stora lokalen i två våningsplan på Brunkebergstorg 3. JLL var rådgivare åt Stena Fastigheter i uthyrningsprocessen och tillträdesdag för företaget är våren 2020. Moyagi kommer att vara öppet för allmänheten onsdag till och med söndag.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se