Stena expanderar för spelutvecklare Foto: Stena

Stena expanderar för spelutvecklare

Uthyrning

6 februari 2018

Lokalen på Mäster Johansgatan är 600 kvadratmeter och kommer att anpassas för Sharkmobs verksamhet.

 

Stena Fastigheter Malmö och spelföretaget Sharkmob har skrivit ett hyreskontrakt som innebär att Sharkmob flyttar sin verksamhet till nya lokaler mitt i centrala Malmö.

- Sverige är känt i spelvärlden och vi är glada att Sharkmob, som är ett nytänkande och expansivt företag, väljer att placera sig i Malmös stadskärna med oss som hyresvärd. Vi ser en trend där allt fler företag återigen etablerar sig centralt i staden, säger Magnus Prochéus, fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö.

Lokalen på Mäster Johansgatan, som tidigare bland annat använts för bankverksamhet, är 600 kvadratmeter och kommer att anpassas för Sharkmobs verksamhet. Sharkmob som startade 2017 har i nuläget ett 30-tal anställda och arbetar på ett ännu hemligt spelprojekt. Målsättningen är att inflyttningen sker till sommaren 2018.

- Vi har växt snabbare än planerat och det är fantastiskt att få en lokal med sådan karaktär och potential. Det är ett underbart läge för våra medarbetare, säger Fredrik Rundqvist, VD för Sharkmob.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se