Stadsrum hyr ut till KFC i Farsta centrum – Vi är mycket glada att inom kort öppna vår andra restaurang i Stockholm, säger Johan Persson, VD för KFC i Sverige, inför invigningen i Farsta centrum.

Stadsrum hyr ut till KFC i Farsta centrum

Uthyrning

16 september 2021

Farsta Centrum fortsätter att bredda sitt utbud. Fastighetsägaren Stadsrum tecknat avtal med KFC om drygt 330 kvadratmeter restauranglokal.

Farsta Centrum breddar sitt restaurangutbud då KFC slår upp portarna till en drygt 330 kvadratmeter stor restaurang med direktentré från kundparkeringen.

Restaurangen har en planerad öppning under december 2021.

– Vi är väldigt glada över den postivia utveckligen av både nya restaurang -och butikskoncept i Farsta Centrum, som under 2020 hade drygt 17 miljoner besökare. Detta bekräftar att vi har en stark handelsplats med ett mycket attraktivt läge, säger Hanna Strand marknadsområdeschef Farsta Centrum.

KFC är en amerikansk restaurangkedja som framförallt säljer kyckling. KFC har sitt huvudkontor i Louisville, Kentucky, USA och har över 200 000 medarbetare. KFC rankas som en av världens största restaurangkedjor (mätt i försäljning), med ca 25 000 restauranger i över 120 länder.

KFC ingår i koncernen Yum! Brands, som också äger varumärken som Pizza Hut och Taco Bell. Under 2014 hade Yum! Brands en omsättning på över 13 miljarder dollar.

– Vi är mycket glada att inom kort öppna vår andra restaurang i Stockholm. Eftersom detta är en restaurang mitt i Farsta Centrum kommer det vara enkelt för folk att ta sig dit med tunnelbanan och ta en måltid eller efterlängtad paus i shoppingen, säger Johan Persson, VD för KFC i Sverige.

 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se