SSM expanderar i Stockholm SSM arbetar även med byggnationen av Brf Kungsterrassen, 71 st bostadsrätter med gemensam takterrass i Sätra.

SSM expanderar i Stockholm

Personnytt

21 mars 2014

SSM rekryterar ytterligare två nya medarbetare för att arbeta med bolagets utveckling av ”Bostäder för morgondagens stockholmare”.

Med två nyanställningar utökar SSM Bygg sin personal i Stockholm. Nils Wiklund och Viktor Gärde ska arbeta med SSM:s nyligen förvärvade projekt Kv. Linneduken i Bromma, ett projekt som SSM fortsatt marknadsför som Bromma Tracks.

Under mitten av mars tillträde Nils Wiklund sin tjänst som Projektchef i SSM. Nils har tidigare arbetat på bl.a. JM och NCC i ett flertal olika roller och nu senast som byggchef på Sigtuna Hem.

SSM har även anställt Viktor Gärde som Projekteringsledare. Viktor påbörjade sin anställning den 19 mars och kommer närmast från en tjänst på Tengbom där han arbetat med projekteringsledning med speciellt ansvar inom energi- och miljöfrågor. 

Se även konferens om KungsholmenUtveckling och fastigheter 2014-2020.

”Vi är mycket glada och stolta över att vi fortsatt lyckas attraherar kompetenta och kvalificerade medarbetare. Både Nils och Viktor kommer att tillföra bolaget ny kunskap och erfarenhet. Vi tror att varje medarbetares unika kompetens kommer att vara till stor nytta i vår fortsatta utveckling av SSM. Vi har en hög målsättning både avseende ackvisition och byggstarter för de kommande åren. För att lyckas med den målsättningen söker vi ständigt nya medarbetare med rätt driv, inställning och engagemang.”, säger SSM:s VD Mattias Roos.

Skribent

Martin Gejrot
mg@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande SSM Bygg, 

För övrig information, kontakta: 

Mattias Roos, VD för SSM Bygg, Tel: 0706-185199