SSM erhållit markanvisning i Täby

SSM erhållit markanvisning i Täby

Stadsutveckling

17 november 2014

I juni 2014 bjöd Täby kommun in marknadens byggherrar för att tävla om markanvisningar i kommunens nästa, stora stadsutvecklingsområde Västra Roslags-Näsby. Visionen för området är en hållbar stadsdel med nyskapande och särskiljande arkitektur och grönskande utemiljöer. Nu har tävlingen avgjorts och under föregående vecka offentliggjordes vinnarna i markanvisningstävlingen.

Vid offentliggörandet stod det klart att SSM erhållit markanvisningen för ett av bolagets inlämnade tävlingsbidrag. Exploateringsförslaget har utformats tillsammans med arkitektbyrån Arkitema Architects och projektet innehåller totalt 79 st yteffektiva lägenheter om 1 - 3 ROK. Detaljplanarbete påbörjas under kvartal 1, 2015.

– Vi är glada över att Täby Kommun uppskattade vårt tävlingsförslag. Vi ser fram emot att nu tillsammans med övriga byggherrar och Täby kommun utveckla Västra Roslags-Näsby till en attraktiv och levande stadsdel. Läget och området passar vår målgrupp ”morgondagens stockholmare” perfekt. Vi ser med spänning fram emot att inom kort förverkliga SSMs första projekt i Täby, säger Mattias Roos, VD SSM.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se

Källa:

Pressemeddelande SSM

För mer information 

Mattias Roos, VD SSM, tel 0706-185199
ssmfastigheter.se