Speljätten flyttar in i Urban Escape
Foto: AMF Fastigheter

Speljätten flyttar in i Urban Escape

Uthyrning

11 april 2019

Bolaget har växt snabbt de senaste åren och sysselsätter cirka 1 500 personer globalt, varav drygt 350 i Stockholm.

Speloperatören Kindred Group flyttar till toppmoderna lokaler hos AMF Fastigheter i Urban Escape i centrala Stockholm och befäster sin roll som ett av de ledande techbolagen i Sverige. Ambitionen är att fördubbla antalet medarbetare inom de kommande åren.

- Det är oerhört spännande att äntligen flytta in i nya lokaler mitt i Stockholm där vi kan fortsätta vår fantastiska tillväxtresa. Sedan starten för mer än 20 år sedan har det varit viktigt för oss att skapa en arbetsmiljö som reflekterar vår starka kultur och våra värderingar, säger Henrik Tjärnström, vd för Kindred Group.

Flytten innebär att Kindreds kontorsyta ökar från de nuvarande 3 000 kvadratmeter till 7 000 kvadratmeter. Med den nuvarande tillväxttakten förväntar sig Kindred att antalet medarbetare i Stockholm ska fördubblas under de kommande åren.

- Vi befinner oss i en expansiv fas och de nya lokalerna tillåter oss att växa i en snabb takt. Flera hundra nya medarbetare ska rekryteras till Stockholmskontoret för att vara med och fortsätta utveckla Kindred till ett digitalt spelbolag i framkant av teknikutveckling och hållbarhet, menar Henrik Tjärnström, vd för Kindred Group.

Kindred flyttar in på två våningsplan på Regeringsgatan 29 med start den 8 april. Övriga hyresgäster i den nya techklustret är bland andra EQT, Netlight och Microsoft.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se