Solna Port förvärvas av Areim Fond II

Solna Port förvärvas av Areim Fond II

 

29 september 2015

Areim Fond II förvärvar Brahelund 2 i Frösunda av Commerz Real.

Fastigheten, även kallad Solna Port, är en modern och flexibel kontorsfastighet med bl.a. nybyggd restaurang samt gym och omfattar ca 41 000 kvm uthyrbar area, varav ca 18 000 kvm kontor är vakanta idag.

Solna är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige och Solna Port är belägen i ett kommersiellt expansivt område nära Stockholms innerstad. Väletablerade företag som Oracle, Qbranch och Liber är några exempel på hyresgäster i fastigheten.

- Det är en intressant möjlighet för oss att vara med och utveckla en fastighet i ett etablerat men expansivt område. Fastigheten har de rätta kommersiella förutsättningarna och investeringen går helt i linje med vår fondstrategi säger Mikael Hesselval, Investeringsansvarig på Areim.

Visste du att vi har en konferens som tar upp Solna Stads fastighetsutveckling? se konferens: Solna Stad 2030: Utvecklingspotential om 74 miljarder .

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande Areim för mer information vänligen kontakta: Mikael Hesselvall Telefon: +46 70 726 85 76 E-post: mikael.hesselvall@areim.se