Sminkjättens flagship till Gallerian
Foto: Kicks

Sminkjättens flagship till Gallerian

Uthyrning

26 april 2018

Flagshipbutiken kommer att inta en yta på 1 500 kvadratmeter fördelat på tre plan i nya Gallerian i citykvarteret Urban Escape.

 

Etableringen i Stockholm innebär även att Kicks kommer att utveckla konceptet ytterligare, både när det gäller sortiment, tjänster och digital inspiration, med målet att ta kundupplevelsen till nästa nivå.

Kicks har sedan tidigare flagshipbutiker i Malmö, Göteborg och Oslo. Ambitionen med satsningen är att skapa attraktiva skönhetsdestinationer som bjuder kunderna på en inspirerande och personlig skönhetsupplevelse – både i form av ett unikt tjänsteutbud kombinerat med ett brett sortiment av spännande varumärken och en butiksmiljö utöver det vanliga.

Kicks etablering av flagshipbutiker har varit en mycket lyckad satsning, både utifrån ett kund-, varumärke- och försäljningsperspektiv.

– Upplevelser blir att viktigare för den fysiska butiken och med våra flagshipbutiker har vi hittat ett koncept som tilltalar våra kunder. Med etableringen i Stockholm kommer vi att utveckla konceptet ytterligare en nivå, både när det gäller sortiment, tjänster och digital inspiration. Vi vill bland annat skapa en attraktiv mötesplats som också bjuder in till umgänge. Vidare känns nya Gallerian och citykvarteret Urban Escape helt rätt för vår etablering, det går helt i linje med vårt koncept, säger Gina Azaric, marknadsdirektör på Kicks.

Gallerian genomgår en helhetsomvandling. Hela platsen renoveras och byggs om med fokus på att skapa mer variation.

– ­Målet med nya Gallerian är att skapa Stockholms mest inspirerande och kontrastrika mötesplats. Här kommer shopping, upplevelser och mat att kombineras i en folklig mix på en ikonisk plats. Därför känns det extra roligt att välkomna Kicks som med sin flagshipbutik visar att framtidens butikupplevelser rymmer så mycket mer än bara handel, säger, Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se