Slutsålt i Nordrs radhusprojekt Älvdansen i Enköping

Slutsålt i Nordrs radhusprojekt Älvdansen i Enköping

Bostäder

21 oktober 2020

Inom ramen för projekt Älvdansen uppförs 28 nya radhus strax norr om Enköpings centrum och samtliga är nu sålda till köpare som flyttar in i sina nya hem under vintern 2020/2021.

De populära FLEX-radhusen som Nordr (fd Veidekke Eiendom) har utvecklat i Enköping är slutsålda. De 92-102 kvm stora radhusen har 3-5 rum och kök, beroende på vilken planlösning som köparen väljer, och de har sålts för 2 295 000-2 595 000 kronor per hus.

– Vi upplevde ett ökat intresse för projektet direkt efter sommaren och det tog inte lång tid innan de sista radhusen i Älvdansen såldes. Nu ser vi fram emot att bygget av de nya husen blir klart så att vi kan välkomna de första köparna till sina nya hem från och med december, säger Mats Fryxell, affärsenhetschef för FLEX på Nordr

Radhusen i Älvdansen är byggda i trä och har en klassisk trähusarkitektur som designats i en lite modernare form för stadsmiljöer. De har hög standard med helkaklade badrum och träfanérgolv. Radhusen har generöst med fönster och alla har även en egen trädgård med stor altan.

– Det är uppenbart att många drömmer om ett eget radhus med trädgård och vi tror att många känt att de kunnat uppfylla den drömmen i Älvdansen. Den flexibla planlösningen i vårt radshuskoncept är också något som vi vet har varit väldigt uppskattat av många, säger Jonas Keide, försäljningschef för FLEX på Nordr.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se