SLP hyr ut till Ljungbybolag Foto: PIxabay

SLP hyr ut till Ljungbybolag

Uthyrning

18 november 2019

Lokalerna är belägna i en av de lager- och logistikfastigheter som SLP förvärvade tidigare i år och har ett mycket bra läge i nära anslutning till E4.

Den uthyrningsbara ytan uppgår till nästan 2 000 kvm lager och inflyttning sker redan i december 2019, hyresavtalet är på 5 år. Camblift är ett nystartat Ljungbybolag som kommer att utveckla och producera nya och moderna truckar.

- Vi är glada över att ha tecknat ett längre hyresavtal i ändamålsenliga lokaler på ett bra läge i Ljungby. Vi är ett ungt bolag som satsar framåt och har därför uppskattat det positiva driv vi har mötts av från SLP, säger Carl-Olof Eckerbom, VD i Camblift.

Lokalerna är belägna i en av de lager- och logistikfastigheter som SLP förvärvat tidigare i år och har ett mycket bra läge i nära anslutning till E4.

- Vi kan konstatera att SLP i flera fall, kort tid efter genomförda förvärv, har visat att bolaget har både kompetens och kapacitet att vidareutveckla de fastigheter som har förvärvats. Att vi redan under de första månaderna vi ägt den här fastigheten i Ljungby lyckats teckna avtal om en intressant nyetablering är också ett tydligt bevis på att vi hittar rätt i de förvärvsanalyser vi gör, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se