Säljstart för nybyggda parhus i Slättanäs

Säljstart för nybyggda parhus i Slättanäs

Bostäder

17 maj 2022

Den 17 maj startar OBOS försäljningen av Brf Kompassen i Slättanäs, mitt emellan Ronneby och Karlskrona.

Totalt består kvarteret av 18 bostäder – i den första etappen erbjuds sex bostäder i två storlekar. Redan nu har många anmält sitt intresse för husen som byggs i närheten av både badplats och småbåtshamn.

- Det känns väldigt bra att vi kan välkomna fler till just Slättanäs. Vi vet att det är många familjer som vill bo i det här naturnära området. Som medlem i OBOS har man förtur vid köp vilket är en stor fördel, säger Pernilla Lundell, projektutvecklare, OBOS Sverige.

Brf Kompassen byggs längs med en lugn villagata och erbjuder parhus om 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Båda husen byggs i trä med 2-4 sovrum, rymliga sällskapsytor, samt dubbla uteplatser med en lättskött trädgård. För att smälta in i miljön får bostäderna en naturnära färgsättning som passar mot skogen som breder ut sig bakom husen. Samtliga hus är utrustade med eget förråd och egen parkeringsplats för två bilar.

Från Brf Kompassen är det nära till det mesta. Till både förskolor och skolor är det gång- och cykelavstånd. Den som pendlar kommer med bil till Ronneby på en kvart och till Karlskrona tar det cirka 20 minuter. 

- Det här är verkligen ett område för den som vill uppleva huslivet men samtidigt ha närhet till sådant som underlättar vardagen. Här bor man bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll, säger Pernilla Lundell.

Säljstarten för de sex parhusen i Brf Kompassen äger rum den 17 maj, och OBOS-medlemmar får förtur till köp. Bostäderna har ett frånpris på 2 545 900 kronor och inflyttning beräknas att starta under våren 2024.

 

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se