Säljstart för kvadratmetersmarta bostäder

Säljstart för kvadratmetersmarta bostäder

Bostäder

2 november 2018

Brf Klockhuset är finalen i Riksbyggens omvandling av Beckombergas historiska byggnader till bostäder.

Nu startar försäljningen av 85 inflyttningsklara ettor och tvåor som säljs till fast pris från 1 350 000 kronor. Tisdagen den 6 november öppnas dörrarna till Brf Klockhuset och det blir en säljstart utöver det vanliga där det är öppet i samtliga lägenheter.

Det K-märkta Klockhuset i Beckomberga har Riksbyggen förvandlat till 85 attraktiva bostäder. Lägenheterna är små och kvadratsmarta men ger alla boende många gemensamma ytor på köpet.

– Alla som köper en lägenhet i Brf Klockhuset får 400 kvadratmeter gemensamma ytor på köpet. Här finns en egen klubb i källaren med soffor och flipperspel, ett supermysigt vardagsrum där man kan laga mat tillsammans, hobbyrum och bastu, berättar Jennifer Ellingsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm.

Utanför finns den lummiga Klockhusparken på 13 000 kvadratmeter, perfekt för picknick och utomhusaktiviteter. Lägenheterna är inflyttningsklara och inflyttningen startar i december 2018.

– Intresset för lägenheterna är jättestort och det står över 800 personer i intressekön. Det är en unik chans att köpa en lägenhet i ett K-märkt hus till ett mycket förmånligt pris, säger Jennifer Ellingsson.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se