Skönhetsjätte väljer Mall of Scandinavia

Skönhetsjätte väljer Mall of Scandinavia

Uthyrning

17 september 2020

Skönhetsjätten Rituals storsatsar. De väljer Westfield Mall of Scandinavia när de den 1 oktober slår upp dörrarna sin flaggskeppsbutik.

Den nya butiken kommer att erbjuda det allra bästa som Rituals har att erbjuda - dess fulla sortiment av väldoftande produkter för kropp och hem, accessoarer och kläder.

Rituals har varit en del av Westfield Mall of Scandinavias butiksmix sedan 2015 och har ända sedan dess kunnat skörda stor framgång, mycket tack vare köpcentrumets breda och starka kundunderlag. Westfield Mall of Scandinavia blir nu det självklara valet när skönhetsjätten väljer att öppna en ny skandinavisk flaggskeppsbutik, och den 1 oktober är det äntligen premiär.

– Westfield Mall of Scandinavia är en av regionens främsta destinationer och vi är stolta och glada över att attrahera och erbjuda så många internationellt starka varumärken. Det känns väldigt roligt att Rituals väljer att öppna sin nya skandinaviska flaggskeppsbutik just här och att vi gemensamt kan erbjuda våra besökare det allra bästa som varumärket har att erbjuda, säger Sofia Rundström, centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.

–Vi är oerhört glada över att kunna öppna upp en ny flagship-butik i dessa tider. Det blir den största butiken i Norden på 257 kvadratmeter, så därför kommer vi också kunna erbjuda ett bredare sortiment än i våra ordinarie butiker. Rituals butik i Westfield Mall of Scandinavia har länge varit en av våra mest populära butiker i Sverige och det blir spännande att följa hur kunderna tar emot den nya, större butiken, säger Susanne Andersson, marknadschef för Rituals Norden.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se